Thine - Responsive Modern HTML Template
Siegers Technics NV
  • Header Image
  • Slide
  • Slide


Services

'Early Involvement' Wat is dat?

Onze ‘Early Involvement’ projectaanpak zorgt voor een ‘lean’ proces met een besparing van 25% op de doorlooptijd en het budget.

Dit bestaat uit een integrale aanpak van het volledige projecttraject, het starten met de juiste doelstellingen, het optimaal samenwerken van alle partijen en het optimaal benutten van hun potentiële toegevoegde waarde.


Behoefte analyse en tevredenheid

Wij staan onze klanten bij doorheen het complete projecttraject. Dit gebeurt optimaal door een team samen te brengen van mensen die de knowhow hebben (waarde kunnen creëren) van de ‘core business’.

Deze filosofie wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen. Relaties en vertrouwen zijn de basis voor een goede organisatie. Daarom investeren wij voortdurend in nieuwe, creatieve oplossingen die het verschil kunnen maken voor onze klanten.


Verantwoordelijkheid

Wij nemen de verantwoordelijkheid van de start van het concept tot de oplevering ervan, de wettelijke keuringen en, indien gewenst, de service nadien. Deze verantwoordelijkheid slaat op al de technische vakgebieden.

Daarom is het ook noodzakelijk dat onze mensen op regelmatige basis opleidingen volgen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste technieken. Bovendien beschikt onze firma over diverse veiligheids– en kwaliteitsattesten waaronder een VCA* -certificaat dat wij ten allen tijde aan u kunnen voorleggen.